Καλώς ήλθατε στην SigmaFreight.

ΣΑΒ - ΚΥΡ : Κλειστά

Δευ - Παρ : 09.00-17.00

Καλέστε μας στο:

+30 210 57 75 063

Πεντέλης 15 - 121 32

Περιστέρι, Αθήνα
ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

 

 

Η εταιρία SIGMA FREIGHT είναι μια αμιγώς ελληνική εταιρεία που δραστηριοποιείται στις υπηρεσίες των Διεθνών οδικών μεταφορών και απαρτίζεται από στελέχη με μεγάλη τεχνογνωσία στον συγκεκριμένο τομέα.

01. Εμπειρία

 

Αξιοποιώντας την πολυετή μας εμπειρία στο χώρο των Διεθνών Οδικών Μεταφορών και την εξειδίκευσή μας στις μεταφορές από και προς την Ανατολική Ευρώπη και ειδικότερα τη χώρα της Πολωνίας, δημιουργήσαμε την SIGMA FREIGHT INTERNATIONAL TRANSPORT με κύριο σκοπό να ικανοποιήσουμε την επιθυμία των επιχειρήσεων να έχουν έναν έμπιστο και αξιόπιστο συνεργάτη.

02. Αποστολή

 

Αναλαμβάνουμε φορτία με φορτηγά με μουσαμάδες ή ψυγείο, complete ή groupage (τμηματική φόρτωση) με γνώμονα πάντα να παρέχουμε στους πελάτες μας το καλύτερο δυνατό service με πολύ ανταγωνιστικές τιμές. Όλα τα εμπορεύματα που μεταφέρουμε ταξιδεύουν με ασφαλιστική κάλυψη CMR.

03. Στόχος

 

Στην SIGMA FREIGHT η φιλοσοφία μας στηρίζεται σε δύο βασικούς πυλώνες: τη συνεχή βελτίωση του δείκτη εξυπηρέτησης και την ανταπόκρισή μας στις μεμονωμένες απαιτήσεις των πελατών μας. Στόχος μας, να προσφέρουμε ακόμα πιο αναβαθμισμένες, ταχύτερες και ποιοτικές υπηρεσίες.

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ

 

Μέσω ενός ευρέως εκτεινόμενου δικτύου ανταποκριτών, καλύπτουμε ένα μεγάλο φάσμα ευρωπαϊκών προορισμών για τις εισαγωγές και εξαγωγές των προϊόντων σας με εξειδίκευση στη γραμμή ΠΟΛΩΝΙΑ-ΕΛΛΑΔΑ-ΠΟΛΩΝΙΑ με τις ενδεδειγμένες διαδικασίες διακίνησης και πάντα σύμφωνα με τις Ευρωπαϊκές οδηγίες.

Λόγω της πολυετούς εμπειρίας μας στον κλάδο, επιτυγχάνουμε τον καλύτερο σχεδιασμό μεταφοράς, λαμβάνοντας υπόψη πάντα την καλύτερη σχέση ποιότητας και τιμής.

Όλα τα εμπορεύματα που μεταφέρουμε ταξιδεύουν με ασφαλιστική κάλυψη CMR.

Διεθνείς Μεταφορές

SigmaFreight

Στόχος μας, να προσφέρουμε ακόμα πιο αναβαθμισμένες, ταχύτερες και ποιοτικές υπηρεσίες.

100% Ικανοποιημένοι Πελάτες Προσιτές Τιμές Σύγχρονος Στόλος Οχημάτων

Χώρες Εξυπηρέτησης

Πολωνία, Σλοβακία, Λιθουανία, Τσεχία, Γερμανία, Αυστρία

Έδρα Επιχείρησης

Πεντέλης 15, ΤΚ 12132, Περιστέρι, Αθήνα

Ώρες Λειτουργίας

Δευτέρα-Παρασκεύη: 9πμ - 5μμ

Σάββατο-Κυριακή: Κλειστά

Στοιχεία Επικοινωνίας

+30 210 57 75 063

info@sigmafreight.gr

Style Selector

Layout Style

Predefined Colors

Background Image